buah hati saya : )

jalan-jalan putrajaya n cameron highlands powered by canon !

Assalamualaikum .


Hye korang .. sorry lah sebab daa daa lama x update blog sebab laptop rosak.
heheeh...biasa lah tuan dy nie ganas.. hek3.
so baru2 nie saya with my family * xsemua lah. angah jaa x ekod 
angah tuh my akak .. kalau nak tengok try cari di post yg dulu2.. hek3 : )

sambung balex me n my family pegi jalan2 at putrajaya n CH ..
*CH tu apa ?? Cameron Highlands lah dear2 sekalian..
kita orang betolak dari penang ke putrajaya pada jam 12:00 a.m..
abah suka bawak keta tengah2 malam baru x ngantok..

angkat2 barang masok dalam keta then ambik bantai busuk then ddk at belakang keta..
bukan bonet keta aw.. hehehe.. sit belakang sekali.
dok sorang2 jaa..siap bole tido baring lagi..
hehehe..

naek2 keta jaa terus amek port..
mesej wif my dear *syafiq aiman sampai pukul 1 kalau xsilap..
then mata nie pon daa kunyup..
tertido sampai pukul 3 pagi.
abah gerak turun makan at tapah kalau xsilap laa.
makan tengah2 pagi tau korang.

dalam mata dok ngantok nieh pon boleh dok makan,,,
pastuh ternampak pulak banner *ZON TM WIFI
apa lagi surf fb tros lah..
hek3..

pastuh teroskan perjalanan ke putrajaya
dalam jam 5 pagi kita orang sampai d putrajaya..
singgah di Masjid Besi untuk solat subuh,,
memang cantik pemandangan dekat sana.

lepas dah abes solat kitaorang pegi cari PICC.
sebab akak saya ada konvo dekat sana keesokan harinya..



then lepas daa jumpak apa semua pegi makan then cari hotel..
pusing punya pusing last sekali jumpak lah Shangri-La Hotel..
cantik gila ..nie antara pemandangan di sana..









masuk2 bilik check semua ruang yg cantik sgt tuh..
tido kejap.adik2 kejutkan.
cakap "kak a jom bawak kami p swimming pool".

alah bebudak nie kacau betol nak tidow pon xsenang.
bangun dengan muka yg marah pegi teman di orang mandi manda ..





sejam kemudian balek hotel sambung tidow..
hehehe.
tinggal ngan adik2 jaa at dalam hotel..

bangun pastuh g mandi pool lagi.
kali nie masa untuk saya pulak.
hek3..
daa puas mandi balek hotel makan pastuh tengok tb.

malam pon buatbenda yang sama tgok tb then makan..

keesokan harinya siap2 untuk breakfast then check out.
saya sempat lagi berposing n snap gambar2 sekitar hotel..
jom tengok.









pastuh g amek akak n mak di PICC




 pastuh g makan
then bertolak ke CH..
sampai sana dengan keadaan yg agak pening.
bukan agak lagi lah memang pening pon sampai nak bluueeekkk !!

sejuk giler..
cari2 hotel then check-in..
amek bilik masing2,,,
tidow pastuh siap untuk pegi pasar malam at bawah hotel..
best giler ada ayam golek.







daa beli semua balek hotel makan , tengok tb then tidow..
keesokan nya siap2 then check out jalan2 sekitar CH..


ni antara pic yg di snap .













daa pusing2 semua otw balek to penang !!!

sory lah gaya penceritaan x berapa nak menarik tapi harap sgt korang enjoy reading this.
bye : )


kamsa hamnida read my entry . komen sikit yer

2 orang yg cute:

owner : Lynn said...

hey seronoknye dia dpt pegi jalan2 ye..hehe:)

miera_fiqman said...

@owner : Lynn best laa jugak. . hehehe

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011