buah hati saya : )

OMG !! makin ramai bloggers sayang saya .. heheheh

 assalamualaikum..

heheheh .. baca x tajuk entry bergerak at atas uhh ??

heheeehe .. * bajet perasan jee..

haa entry ttg ...

tadik buka2 jaa blog yg dah lama xselongkar nie..
first2 sekali check shoutbox.
check ada sorang blogger nie tinggalkan pesanan  nie..

blogger tuh ialah akak mira ...
thanxs akak tag miera...
btw nama kita sama .
hehehe..

jom start..

haa nie antara syarat2 yg kena ikut :::
1)Post this rules.
2)Write 11 things about yourself.
3)Answer the question that tagger set for you.
4)Create 11 new questions for those tat you tag.
5)Choose 11 bloggers to be tag and link them this post.
6)You're not allowed to tag back ( I mean to the person who tag you )

ok jom kita start : )

1 ~ done !


2~ Write 11 things about yourself ..

- suka berangan nak benda-benda yang mahal2 .. * hehehehe
-suka berangan nak kahwin cepat2 .. * gatai
-suka carik gadoh dengan sesapa saja walaupon xkenai.. * hahahah buroknya perangai
-suka lilit tudung hana tajima .. * walaupon xjadik try jugak
-suka berfacebook .. * 24 jam on9
-suka merajuk dengan boyfriend...* manja terlebih
- suka baca tentang sejarah .. * I swear i like it
- suka shopping ... * kalau boleh nak borong satu mall..
- suka berkawan n ramah mesra .. * ye laa tuh
- suka kutuk orang .. * hobi ,, kutuk benda yg fakta x salah kan ??
- suka menggedik .. * kadang2 bila jumpak dengan orang yg satu kepala dengan miera

3 ~ Answer the question that tagger set for you ..

1 ) sapa 1st love korang ? kasi nama and picture .. tempat first date . kalau ada .. : p

 :: OMG ... soalan .. heehhe.. first love ?? MOHD KHAIRI .. nie pic dy ... date ?? em just jumpak at sekolah jaa... hehehehe..



2)sape bf korang sekarang ? nama n post gamba sekali .. jahat aq.

::: my boyfriend SEKARANG .. Muhd. Syafiq Aiman ... nie gamba dy ..



3) listkan 5 perangai burok korang...

 :: perangai burok ehh ??
1) suka bangun lewat ..
2 ) kalau nak kentut suka gitau dulu ,,, * jangan kutuk ehh ,,,
3) suka buat bising x tentu pasal
4 ) suka nyanyi dalam bilik air
5)  suka makan sambil bermesej kadang2 berfacebook. * hehehehe

4)post satu gambar yang paling huuuuuduhh ..

:::  hahahahaha ,,, kejap nak kena carik dulu laa...


hahahaha lawak2..


5)ceritakan kenapa buat nama blog tuh..

::: sebab ia menggabungkan nama saya with my encik fiqman... so bila orang tengok jaa link daa tahu yg miera dah ada yg punya... hahahaah * yer laa tuh ..

6) results paling latest..

::: UPSR lah .. PMR otw laa... UPSR 3A 2B ..

7) kalau diberi peluang patah balik apa korang nak buat ??

::: first sekali nak belajar rajin then jawab PMR dengan sebaik yg mungkin ... 
::: nak kutip duit raya banyak2..

8 )sapa korang tengah fikir sekarang .. post gamba sekali . JANGAN TIPU..

::: tentulah my sayang n my best friends for 4 eva.


rindu saat2 nie...

9)ap first impression tentang aq ??

::::terkejut sebab x sangka akak nak tag miera ... btw thanxs akak.

10 ) ???????????????????????

11) tentang blog aq ??

::: blog akak ?? nice .. smart header.. gaya penceritaan yg spontan .. BEST !!!! TERBAEEEEKKK !!!



4 ~ OK DONE !  sekarang masa untuk buat soalan yg x diduga untuk orang yg akan miera tag ... huhu .. jawap jangan x jawab ...

= apa full name korang ??
=why korang buat blog ??
= apa lagu favourite korang kasik 3 ??
= siapa boyfie korang ?? kalau xdew tinggalkan tempat kosong ... tapi jangan menipu ..
= cerita kan why korang bole suka at seseorang tuh ...
= fb,twitter mana korang lebih suka ??
= pengalaman pahit korang ??
= post gambar plg cantek n hensem korang ??
=korang ada bantal busuk ?? jangan menipu ..
=cita2 korang n nyatakan why ??
= pendapat korang about my blog .. jujur ehh ..

5 ~ saya terjah orang nie .

9)noratikah ishak
10)cik nuyui ain
11)syafiq aiman





AKHIRNYA SELESAI JUGAK !!!!  SOO KORANG2 YANG DI TAG @ YANG X DI TAG TAPI NAK JOIN DIPERSILAKAN.. TINGGALKAN LINK ENTRY YANG KORANG BT DI KOMEN OK !! SELAMAT MENJAWAB ...


kamsa hamnida read my entry . komen sikit yer

2 orang yg cute:

sarah hanafiah said...

adeh adeh tag lagi ?huhu :)

miera_fiqman said...

@sarah hanafiah hehehee.. marah ke akak? ?

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011