buah hati saya : )

buntu !!


Assalamualaikum w.b.t and hye ..
sorry lambat update ttg bukak sekolah nie ..
btw belum lambat lg an untuk miera ucapkan selamat bersekolah ..

hehehe ..
miera lambat update sebb terlalu banyak masalah yg melanda ..
ceewahhh * dilanda boom tsunami ..

nak tahu ap ??
em .. miera kan tahun nie form 4 ..
so kena pilih lah an nak amik kos apa ..
so pada peringkat permulaan nya miera terpilih untuk menduduki
kelas sains .. 
* so bangga sikit sebab ddk kelas pandai ..

hehehehe .. miera amik sains sebb time tuu
kelas akaun x ditawarkan ...
so pada first day cikgu kaunseling datang kelas then cakap 
" sesiapa nak masuk kelas akaun boleh bagi nama dekat cikgu "

time tuh cuma ALLAH ja yang tahu perasaan miera mcm mna ..
berbelah bagi kodd ..
balik punya dok pikir sampai nangis ..
macam nie lah situasi miera time tuh 



otak kata sains
hati kata akaun ..
so keesokan harinya dengan semangat yg berkobar-kobar..
*ye lah tuh ..

i have made my decision i take AKAUN ..
hah !! terkejut .
hehehe..
miera pon kasik lah nama dekat cikgu ..

so hari nie 6/1/12 ..
cikgu mintak form 4 tunggu dekat perhimpunan sebab nak kasik kelas baru ..
miera terkejut sebab nama miera termasuk dalam kelas sains tulen ..
in my heart said " OMG !!  "



HEHEHE .. tapi akhirnya berkat doa miera kini miera menduduki kelas akaun 
iaitu kelas 4 delima ..
alhamdulillah .. moga2 pilihan miera nie yang tepat ..
sebab time first time belajar FIZIK ..
Ya Allah serabut dehh !! 

so miera at sini nak ucapkan gud luck kepada semua budak2 sains
 kelas 4 INTAN  .. korang jangan putus asa keh .. memang mula2 susah ..
tapi lama2 insya-allah korang boleh .. jangan patah semangat ..
dan jangan sesekali berputus asa ..
cakap sains susah lah apa lah .
korang baru start memang lah susah ..
xbelajar lg sah2 lah susah ..

and satu lagi nasihat miera ..
buat keputusan yang tepat dan bijak ..
jangan menyesal di kemudian hari keh ..

gud luck ; )




kamsa hamnida read my entry . komen sikit yer

1 orang yg cute:

cik ayuni said...

yuni dulu bdk sains..akaun x ditawarkan si sekolah yuni..sbb skola sbp..tp skrg bila kat u amik akaun..hihi..kena blajar dr basic..

 
Template Edited By Amirah Zahidah RZ ♥ All Rights Reserved © 11 Nov 2011